httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Robert Zagarello <bz...@yahoo.com>
Subject Re: [users@httpd] Apache Install and config
Date Fri, 06 May 2005 21:17:35 GMT

Roger,

I've had a problem with remotely using SSH into my
home LAN server using a DI-604.  The problem went away
with a DI-624 after I isolated the problem to the
router.  I never saw a problem with the web server
itself, though.  Something to keep in mind.

BZAG

=====================

--- Roger Ledbetter <rled@bellsouth.net> wrote:
> Hi John Thanks for taking the time ,
>               Yes I am running a D-Link Di-604
> router.I have an entry on 
> the WAN  side called web http with my private ip on
> port 80. I am 
> running Xp professional. As Apache 2 is  finishing
> installing a box pops 
> up and says { only one usage of each socket address
> is normally 
> permitted. Make_sok.} I didn't catch the rest before
> it timed out. And 
> then another box  popped up  with {error os 2 
> system cannot find the 
> file specified Apache service not installed}. Then
> the apache 
> installation wizard tells me that it has
> successfully installed  Apache 
> HTTP server. If I open Net Server Manager it says
> Apache service 
> installed. I have 2 other pc's on the network
> running software 
> firewalls. The pc I am installint Apache on is
> running a  Net defense 
> firewall.   Thanks  Roger
> 
> 
> 
> Sorry, I would like to help, but don't
> understand...allow me to parse:
> 
> Roger Ledbetter wrote:
> 
> > Hi,  I'm new to setting up web servers. I have
> been trying to install 
> > and configure apache 2.0.54  win32-x86_ssl  . I
> have  installed 
> > no-ip's netserver_01beta4_bin.  Apache installs
> correctly according to 
> > the dialog box. When I run the program it says ,no
> apache 2 service 
> > installed.
> 
> 
> Errr, what program are you running? Under what OS?
> and how are you 
> running it?
> 
> > When I open the Apache install dialog  under
> Domain/ IP Address I am  
> > putting the IP address that i get reported from
> No_IP DUC. and in the 
> > next box the email that I registered with 
> NO_IP.com. Am I going about 
> > this all wrong?  Is there  a website that 
> explains the procedure in  
> > laymans terms>? Thanks.    Roger
> 
> 
> Are you going through a router?  If so, is the
> router configured to pass 
> WAN requests on certain ports to the LAN where the
> Apache server is? (If 
> you don't know what I mean here, you need to spend
> some time reading 
> your router manual about how to configure it)
> Its kinda hard to make suggestions if we don't know
> the configuration of 
> what your attempting to do.
> 
> 
>
---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the
> Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for
> more info.
> To unsubscribe, e-mail:
> users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest:
> users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail:
> users-help@httpd.apache.org
> 
> 



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message