httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Charlton Harrison <charl...@dynet.com>
Subject Re: [users@httpd] Stuck - bug#8431
Date Wed, 04 May 2005 20:38:50 GMT
On Wed, May 04, 2005 at 04:26:00PM -0400, Joshua Slive wrote:
> On 5/4/05, Charlton Harrison <charlton@dynet.com> wrote:
> > Sorry,  I had but I forgot to include the output since it didn't seem
> > to be very descriptive.  Now I realize what is happening though.
> > This is from the error log:
> > 
> > [Wed May 04 15:13:03 2005] [error] [client 65.245.17.250] cat:
> > [Wed May 04 15:13:03 2005] [error] [client 65.245.17.250] : No such file or directory
> > [Wed May 04 15:13:03 2005] [error] [client 65.245.17.250]
> > 
> > It is calling the reencode.cgi script now I've discovered.  But I don't
> > think the arguments are being passed correctly.
> 
> Yes, that error log output is stderr from your cgi script.
> 
> The env variables supplied may look slightly different when using
> ScriptAlias rather than Action, but you should be able to get all the
> same info.


Ah, yes.  That's my current problem:
None of the ENV variables are making it to the script.

What a pain.

I really wish the 'virtual' Action option had been ported back to 2.0.
This bug was opened in April 2002 and still no one I know is using 2.1 yet.




---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message