httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From PMilan...@nypl.org
Subject RE: [users@httpd] RE: Apache startup questions
Date Wed, 20 Apr 2005 18:24:29 GMT
Silly question...

Apache runs as 'httpd'. Do you see any of those running?

Did you try port scanning the box?

> -----Original Message-----
> From: jslive@gmail.com [mailto:jslive@gmail.com]
> Sent: Wednesday, April 20, 2005 10:47 AM
> To: users@httpd.apache.org
> Subject: Re: [users@httpd] RE: Apache startup questions
> 
> On 4/20/05, Krishna.Prasath@maytag.com <Krishna.Prasath@maytag.com>
wrote:
> >
> > I have recently installed apache 2.0.43 on a solaris 8 platform.
> 
> You have a thing for old software?  For a fresh install, you should be
> using 2.0.54.
> 
> > After compiling and installing I was able to start the apache using
the
> > command apachectl start command.
> >
> > But don't see any apache process running or the webserver running on
the
> > host at port 80.
> 
> Start by checking the error log.
> 
> Joshua.
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server
Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message