httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joshua Kugler <joshua.kug...@uaf.edu>
Subject Re: [users@httpd] suEXEC stops working (for me) in 2.0.53
Date Sat, 09 Apr 2005 03:18:30 GMT
On Friday 08 April 2005 17:55, Joshua Slive wrote:
> On Apr 8, 2005 7:50 PM, Joshua Kugler <joshua.kugler@uaf.edu> wrote:
> > This is regarding Mandrake packages, but I've been round and round in
> > their bug database, and haven't gotten anywhere.  You can read all the
> > gory details here: http://qa.mandrakesoft.com/show_bug.cgi?id=15169 (a
> > lot more details, strace, etc).
> >
> > What happens is this:
> >
> > I have a working configuration of Apache httpd and suEXEC up and running
> > with version 2.0.50.  However, when I upgrade to 2.0.53 (and make *NO*
> > changes to configuration), suddenly suEXEC is no longer recognized (no
> > line indicating "enabled" in the startup messages.  My main configs are
> > all plain vanilla. When I downgrade back to 2.0.50, suEXECworks again. 
> > All the customization I've done is here in my custom vhosts file:
>
> Well, I'd start with the basics: is the suexec binary executable and suid
> root?

Yep, chown root.apache and chmod 4710.

> It would also probably be wise to download 2.0.53 from
> httpd.apache.org and see if you can recreate the problem with the
> minimal possible changes.

Yup...I was afraid you'd say that. :)

j----- k-----

-- 
Joshua Kugler
CDE System Administrator
http://distance.uaf.edu/

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message