httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joshua Slive <jsl...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] .htaccess stops working
Date Sun, 13 Mar 2005 15:11:56 GMT
On Sun, 13 Mar 2005 11:28:47 +0800, Uwe Dippel <udippel@uniten.edu.my> wrote:
> After the latest updates from my distro, the basic authentication has
> stopped working in Apache. I didn't touch it; even (re-)generated from
> scratch in that directory
> It doesn't show the/any password-prompt, simply permitting access to
> anybody.
> 
> I'm running TAO-Linux; just took over the adminship 5 days ago.
> Here I post for hints about debugging; and possible oversights on my side.
> 
> The recreated file (simplified, just for testing) reads
> 
> AuthType Basic
> AuthName "Authenticate"
> AuthUserFile /usr/local/apache/passwd/passwords
> Require user ME
> 
> <Limit GET POST PUT>
> require valid-user
> </Limit>

Check the AllowOverride setting in httpd.conf.

But note that your use of <Limit GET POST PUT> shows that you have not
read the documentation.  Please read the docs on the <Limit> directive
to find out why it shouldn't be used.

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message