httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Plantier, Spencer" <spencer.plant...@stratech.com>
Subject RE: [users@httpd] Starting apache with SSL
Date Tue, 01 Mar 2005 19:35:53 GMT
I get the error on the page itself. This is what my error log reports:

Tue Mar 01 13:57:05 2005] [notice] Apache/2.0.52 (Unix) configured --
resuming normal operations
[Tue Mar 01 13:57:19 2005] [error] [client 172.30.16.199] Invalid method
in request \x80g\x01\x03
[Tue Mar 01 14:06:29 2005] [error] [client 172.30.16.199] Invalid method
in request \x80g\x01\x03

Thanks,
 
 
Spencer

-----Original Message-----
From: dan [mailto:info@hostinthebox.net] 
Sent: Tuesday, March 01, 2005 2:30 PM
To: users@httpd.apache.org
Subject: Re: [users@httpd] Starting apache with SSL

Plantier, Spencer wrote:
> 
> 
> I am new to running unix and apache . It looks like I am close to 
> getting apache with ssl going . The error I am getting now is: The 
> connection to 172.30.16.12 has terminated unexpectedly. Some data my 
> have been transferred. I am attaching my httpd.conf Any help would 
> greatly be appreciated. I running this on Solaris 9.
> 
> 
> Thanks
> 

I think it would be better if we were to see "conf/ssl.conf".

Are you getting this error when you try to view a page hosted by your 
server, or are you seeing this in an error log?

Thanks
-dant

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server
Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message