httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ivan Barrera A." <Br...@Ivn.cl>
Subject Re: [users@httpd] Apache not handling PHP files properly
Date Thu, 31 Mar 2005 17:41:35 GMT
use \ to be able to put more than 1 line, or just put all together in 1 
line.

Plantier, Spencer wrote:
>  
> When compile httpd-2.0.52 with 
> ./configure --prefix=/usr/local/apache2 --enable-module=so
> --enable-mods-shared=all --enable-ssl=shared --enable-ssl
> --with-ssl=/usr/local/ssl 
> 
> I get # --enable-mods-shared=all --enable-ssl=shared --enable-ssl
> --enable-mods-shared=all: Command not found.
> # --with-ssl=/usr/local/ssl
> --with-ssl=/usr/local/ssl: Command not found.
> 
> Why is that?
> 
> Thanks,
>  
>  
> Spencer
> 
> -----Original Message-----
> From: Plantier, Spencer [mailto:spencer.plantier@stratech.com] 
> Sent: Thursday, March 31, 2005 8:45 AM
> To: users@httpd.apache.org; WILLIAM.M.DOWLING@nuim.ie
> Subject: RE: [users@httpd] Apache not handling PHP files properly
> 
> Can I asked how you compiled apache, openssl and php to get it to work? 
> 
> 
> Thanks,
>  
>  
> Spencer
> 
> -----Original Message-----
> From: william.m.dowling@nuim.ie [mailto:william.m.dowling@nuim.ie]
> Sent: Thursday, March 31, 2005 8:39 AM
> To: users@httpd.apache.org
> Subject: [users@httpd] Apache not handling PHP files properly
> 
> 
> Hey all,
> I am running Solaris 9, with Apache 2.0.53 and PHP4.3.10.
> My problem is that when I goto view a HTML page it works perfect but
> when I goto view a PHP page all it does is show the source code. It
> looks as if Apache isn't handling it properly
> 
> These are the steps to which I have configured both Apache and PHP.
> 
> Apache
> 
> ./configure --prefix=/usr/local/apache2 --enable-module=so
> --enable-mods-shared=all --enable-ssl=shared --enable-ssl
> --with-ssl=/usr/local/ssl
> 
> make && make install
> 
> PHP
> 
> ./configure --with-apxs2=/usr/local/apache2/bin/apxs
> --with-zlib=/usr/local
> 
> make && makeinstall
> 
> Everything in php.ini is fine.
> 
> In my httpd.conf I added:
> 
> LoadModule php4_module        libexec/libphp4.so
> and also :
> AddType application/x-httpd-php .php .phtml AddType
> application/x-httpd-php-source .phps
> 
> I also experimented with adding :
> AddModule mod_php.c
> but to no avail.
> 
> PHP works just fine on its own(I tested it via command line) so I guess
> it has something todo with the modules.
> Has anyone got any ideas?
> Cheers,
> 
>  Will
> 
> 
> .
> 
> 
> 
>  
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server
> Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server
> Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> 
> 

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message