httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Chuck Ouellette" <ch...@wncg.net>
Subject RE: [users@httpd] Apache just stops
Date Fri, 07 Jan 2005 03:49:49 GMT
Which logs are you looking at? Just Apache or system logs too? What
platform are you running on?

-----Original Message-----
From: Garret Wilson [mailto:garret@globalmentor.com] 
Sent: Thursday, January 06, 2005 10:36 PM
To: users@httpd.apache.org
Subject: [users@httpd] Apache just stops

I've been running an Apache 2.049 configuration for months, now. All of 
a sudden, Apache just stops servicing requests. No relevant error logs.

I can restart Apache, and everything runs smoothly---until a few 
minutes, at which time Apache just stops working again. I can connect 
with ping, ssh, imap, etc. But no HTTP.

Help!

Garret

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server
Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message