httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Morten <li...@kikobu.com>
Subject [users@httpd] Re: Httpd 2.x mod_proxy problems
Date Wed, 29 Dec 2004 19:20:57 GMT
Robert Becskei wrote:
> Hello everybody!
> 
> I have here Whitebox Enterprise Linux 3.0 (Liberation Respin1) (its a 
> Red Hat Enterprise Linux 3.0 clone)
> httpd-2.4.46-44.ent.WB1
> installed latest mod_proxy
> configured it according to this guide
> 
> http://www.apacheweek.com/features/reverseproxies
> 
> the problem is that stuff ain apearing right, like my squirrelmail 
> webmail aint showing no background nor playing the music,
> and other stuff acter funny like phpsysinfo pages till I removed from 
> them the SetOutpuFilter proxy-html for the phpsysinfo stuff
> this solved the problem but I'm pretty lost at that squirrelmail part 
> ... and another thing is also screwed up heavily it's Geovision
> Security Webcamera server webpage aint appearing right at all.
> 
> How come , what is wrong here people, help me!

Show us the relevant parts of your configuration? To troubleshoot stuff 
like this, it's often a good help to "right-click -> properties" for eg. 
a broken image and study the URLs. My guess is a borken or missing 
ProxyPassReverse or some nasty absolute links or a missing proxy statement.

Br,

Morten



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message