httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Patrick Boutilier <bouti...@ednet.ns.ca>
Subject Re: [users@httpd] Runs on Apache 2.0.40 but not on 2.0.49 or later
Date Mon, 20 Dec 2004 19:51:52 GMT
Chetan Anand wrote:
> Hi everyone,
> 
> Whenever I execute a Perl script the following error
> is displayed:
> 
> [error] [client 127.0.0.1] Can't use string ("") as a
> HASH ref while "strict refs" in use at
> /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.3/i386-linux-thread-multi/DBI.pm
> line 514., referer: http://localhost/myforms/login.pl
> 
> This happens for all  Perl scripts.My server version
> on Fedora Core 2 is 2.0.49.
> 
> The same scripts run perfectly on Red Hat 9's  Apache
> server version 2.0.40
> 
> How to fix this?

This appears to be a perl problem not a web server version problem. What 
happens if you run login.pl from the command line?

> 
> 
> 		
> __________________________________ 
> Do you Yahoo!? 
> Send a seasonal email greeting and help others. Do good. 
> http://celebrity.mail.yahoo.com
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> 


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message