httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joe Orton <jor...@redhat.com>
Subject Re: [users@httpd] Problem with mod_deflate
Date Tue, 14 Dec 2004 12:18:04 GMT
On Mon, Dec 13, 2004 at 10:48:46PM -0600, Willingham, Shaun wrote:
> I isolated the problem to mod_deflate. Apparently compressed binaries
> don't like being compressed a second time. Alright, makes sense - I
> thought I'd just add a filter to my httpd.conf to not compress .zip, .exe,
> .pdf, etc. This didn't work.
> 
> I upgraded to Apache 2.0.52 and updated the zlib lib to 1.2.1. Now when I
> run apache while loading mod_deflate, I get this error:

Upgrading zlib won't help, you just need to configure mod_deflate more
carefully, for instance to only compress text/html content:

http://httpd.apache.org/docs-2.0/mod/mod_deflate.html

> Syntax error on line 266 of /usr/local/apache/conf/httpd.conf:
> Cannot load /usr/local/apache/modules/mod_deflate.so into server:
> /usr/local/apache/modules/mod_deflate.so: undefined symbol: deflate

This is typically a problem when you don't build zlib as a shared
library, e.g. libz.so.

joe


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message