httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ralf Glauberman" <rglauber...@michaeli-gymnasium.de>
Subject Re: [users@httpd] Slow Page Reload on IBMIHS(Apache 2.0.47)...
Date Wed, 01 Dec 2004 17:54:00 GMT
Messagetry to disable all cache-modules.

----- Original Message ----- 
From: Priest, Darryl - BALTO
To: users@httpd.apache.org
Sent: Wednesday, December 01, 2004 6:30 PM
Subject: RE: [users@httpd] Slow Page Reload on IBMIHS(Apache 2.0.47)...


That's strange. I have had multiple versions up to 2.0.50, including 2.0.47 
as I recall, running on AIX 5.2 release 3, although not on an S80, without 
seeing any problems like you are describing.




From: rmengis@bco.com [mailto:rmengis@bco.com]
Sent: Wednesday, December 01, 2004 12:21 PM
To: users@httpd.apache.org
Subject: RE: [users@httpd] Slow Page Reload on IBMIHS(Apache 2.0.47)...


Darryl,

We tested with three different Browsers and the slown-reload happended 
regardless of browser.   We are seeing the Page access in the Apache Log.
-----Original Message-----
From: Priest, Darryl - BALTO [mailto:darryl.priest@piperrudnick.com]
Sent: Wednesday, December 01, 2004 9:05 AM
To: users@httpd.apache.org
Subject: RE: [users@httpd] Slow Page Reload on IBMIHS(Apache 2.0.47)...


I'd be very suspicious that it's a browser issue not an apache issue. Do you 
see the request in the apache log for the page? I've seen where IE will not 
request the page until cache is cleared, regardless of time. It was an old 
bug with IE and I don't think it has ever been fixed.

HTH,
-D




From: rmengis@bco.com [mailto:rmengis@bco.com]
Sent: Wednesday, December 01, 2004 11:52 AM
To: users@httpd.apache.org
Subject: [users@httpd] Slow Page Reload on IBMIHS(Apache 2.0.47)...


We are experiencing very Slow Page Reloads on a AIX-5.2 RS6000-S80 with 
IBMIHS v2.0 installed.   IF a developer edits a web-page and refreshes the 
page, sometimes he gets the new page immediately, but sometimes he gets the 
old-page despite closing browser,etc, until minutes(>5) later, the new page 
will load???   We do have several entries on the DNS for this server, so it 
could be network related.



____________________________________________________________________________
The information contained in this communication may be confidential, is 
intended only for the use of the recipient named above, and may be legally 
privileged. If the reader of this message is not the intended recipient, you 
are hereby notified that any dissemination, distribution, or copying of this 
communication, or any of its contents, is strictly prohibited. If you have 
received this communication in error, please re-send this communication to 
the sender and delete the original message and any copy of it from your 
computer system.
Thank you.


For more information please visit us at http://www.piperrudnick.com
____________________________________________________________________________ 


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message