httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Norman Peelman" <npeel...@cfl.rr.com>
Subject [users@httpd] weired problem... php script served twice under certain conditions...
Date Wed, 08 Dec 2004 02:07:40 GMT
Hello,

  I am having an interesting problem. I am running Apache2 - Server Version:
Apache/2.0.45 (Win32) PHP/4.3.4 and I am having an interesting problem.  I
have two Virtual Servers running and both have a forum. The problem is that
I have a script that gets run twice (even though there is only one request
in the HTML, it's for an image src-'?' tag) only when called from the second
Virtual server.  The forum on the first Virtual Server works fine as well as
other forums on the net.  Also, if I call the script directly from the url
for the second server (ie: no html, just requesting the script and getting
an image) it works fine. Basically this is causing the script to 'appear' to
skip every other image. There is some simple ReWriting going on (only one
entry), it is:

ReWriteRule ^/(\d+)\.(jpg|gif|png|ea)$ /myscript.php?image=$1 [R]  (just
making requests for certain images call myscript.php/myscript.php?a=?

so, hxxp://my.domain.com/??.jpg - when called from
hxxp://my.domain.com/forums/... runs myscript.php twice efectively skipping
every other image.

and, hxxp://my.domain.com/??.jpg - when called directly runs only once and
provides all images.

called from other domains also seems to work as expected.

...any ideas would be welcom.

Thank you,
Norman Peelman


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message