httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rok Jaklic <r...@rasca.net>
Subject [users@httpd] Strange behaviour?
Date Fri, 05 Nov 2004 10:52:02 GMT
Hi.

I use this config:

------------------------------------------------------------------------

<Directory /var/www/localhost/htdocs>
    Options Indexes Includes FollowSymLinks MultiViews
    AllowOverride All
    <IfModule mod_access.c>
      Order allow,deny
      Allow from all
    </IfModule>
</Directory>

NameVirtualHost *:80

<VirtualHost *:80>
        ServerAdmin someone@rasca.net
        ServerName rasca.net
        DocumentRoot /var/www/localhost/htdocs
        ErrorLog logs/error.log
        ServerAlias svinja.rasca.net www.rasca.net
        Options ExecCgi Includes Indexes FollowSymlinks
</VirtualHost>

<VirtualHost *:80>
        ServerName forum.rasca.net
        DocumentRoot /var/www/localhost/htdocs/phpBB
</VirtualHost>

<VirtualHost *:80>
        ServerName bancek.rasca.net
        DocumentRoot /home/luka/public_html
</VirtualHost>

---------------------------------------------------------------------

Now forum.rasca.net works OK, but bancek.rasca.net does not and I do not know
why. I've tried putting ip address instead of *:80 and still does not work.

Any ideas?


Best regards, 

Rok


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message