httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joshua Slive <jsl...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] CGI script execution
Date Tue, 30 Nov 2004 16:15:46 GMT
On Tue, 30 Nov 2004 08:09:47 -0800 (PST), Murthy Ambaru
<bobby106@yahoo.com> wrote:
> 
> Hi, 
> I am facing the following problem. I am trying to help a friend of mine to
> get CGI scripts up and running. Looks like their web hosts put a hold on 
> CGI script execution. I have a couple of cgi scripts in the cgi-bin
> directory, but when i try to excute them by giving the full URL (ex:
> http://xyz.com/cgi-bin?...), this takes me to an customized error page. I
> checked the permissions in the dir and they are fine. I tried changing the
> file name to .pl and execute a very simple script with the same result.
> However if i try a script which is not the directory, its rightly taking me
> to the file not found page. Can anyof you give me an idea of whats going on
> here..I mean how do you configure the settings so scripts are not executed
> in that directory and take you to a custom page..what configuration file
> should i take a look at? My friend is non technical, so was just curious if
> somebody can point where the problem is... 

You start by looking at the access and error logs to see exactly what
is happening.

After that, you'll find configuration details in httpd.conf, or
possible .htaccess.

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message