httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Kelly McClurg" <kelly_mccl...@hotmail.com>
Subject RE: [users@httpd] directoryindex doesn't work
Date Sun, 14 Nov 2004 06:05:52 GMT
<html><div style='background-color:'><P>Owen, you're right!&nbsp; I tried
it with Netscape (which I already had installed) and it worked&nbsp; :-)&nbsp; No
error msg in the log either.&nbsp; </P>
<P>When I use IE the error log says "<FONT size=2>[warn] exec() may not be safe".&nbsp;
Any ideas why it doesn't work but Netscape does?&nbsp; Also, anyway to turn off the "helpfull"
websearch behavior in IE?</P>
<P>I looked at your link for GNU.&nbsp; Is there anyway to telnet into a win98 machine?&nbsp;
I tried using Putty with hostname=localhost, but got access denied.&nbsp; Isn't telnet
a unix-only thing?</P>
<P>Thanks, Owen, for you help.&nbsp; I appreciate it!</FONT></P>
<DIV>
<DIV><FONT face="Times New Roman, Times, Serif"><EM>Kelly McClurg&nbsp;&nbsp;
</EM></FONT>360-592-5801&nbsp;&nbsp; </DIV></DIV></div></html>

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message