httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Axel-Stéphane SMORGRAV <Axel-Stephane.SMORG...@europe.adp.com>
Subject [users@httpd] RE : [users@httpd] Re: Stuck trying to mod_disk_cache local cgi content
Date Tue, 02 Nov 2004 07:16:39 GMT
Oh, good.

You did have a [P,L] in the configuration you originally posted, though.

-ascs

-----Message d'origine-----
De : Roger [mailto:crosseyedpenguin@cox.net] 
Envoyé : vendredi 29 octobre 2004 20:27
À : users@httpd.apache.org
Objet : Re: [users@httpd] Re: Stuck trying to mod_disk_cache local cgi content


I have found a fix for the old problem, and encountered a new one: After 
serving my script-generated jpg image from the cache, it gets 
immediately re-written to the cache???

With regard to the header case, I had noted the descrepancy between the 
header case in the trace vs. that in RFC2616. My Webware scripts sets 
the headers in mixed case as in RFC2616 so something is translating it 
to lower case along the way. It could be Webware/WebKit. Anyway, the 
problem of not serving from the cache was my caused by my improper use 
of the RewriteRule flags. It wants [P,L] ...long story skipped... Many 
thanks for your help in tracing the problem, I learned a lot.


[snip]


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message