httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Eimantas Vaičiūnas <eimantas.vaiciu...@sc.vu.lt>
Subject [users@httpd] VHost with ssl
Date Thu, 25 Nov 2004 08:56:24 GMT
Hi list,

I've been having a problem setting up a server (Apache 2.0.52 on Trustix-2.2) 
with two virtual hosts. One simple (on port 80) other - ssl-host (on port 
443).

When i make a request to ssl host the browser gives me an error: 
"The connection to https://{host} was terminated....". 

This is my config file:
---
NameVirtualHost xxx.xxx.xxx.xxx:80
NameVirtualHost xxx.xxx.xxx.xxx:443

<VirtualHost xxx.xxx.xxx.xxx:80>
        ServerName simple.host.com
        DocumentRoot /home/httpd/html
 ...
</VirtualHost>

<VirtualHost xxx.xxx.xxx.xxx:443>
        ServerName ssled.host.com
        DocumentRoot /home/httpd/ssl_host
 ...
</VirtualHost>
---

Now the simple host works just fine. SSL'ed - doesn't work at all.
Error log says: 
---
[Thu Nov 25 09:50:09 2004] [notice] Apache configured -- resuming normal 
operations
[Thu Nov 25 09:50:15 2004] [error] [client xxx.xxx.xxx.xxx] Invalid method in 
request \x80g\x01\x03
[Thu Nov 25 09:52:19 2004] [error] [client xxx.xxx.xxx.xxx] Invalid method in 
request \x80g\x01\x03
---

Any ideas are much apreciated.
-- 
Eimantas Vaičiūnas
VU Skaičiavimo centras

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message