httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Eugene <list-apa...@fsck.net>
Subject Re: [users@httpd] WAP on Apache 2.0 Win XP
Date Tue, 26 Oct 2004 11:45:27 GMT
On Tue, Oct 26, 2004 at 01:17:36PM +0200, Trond Kvarenes wrote:
: 
: But how can that be? I am accessing it from a computer outside the network,
: and I get the page showing in the wap emulator/browser...
: 
: H:\>ping 212.4.48.211
: 
: Pinging 212.4.48.211 with 32 bytes of data:
: 
: Reply from 212.4.48.211: bytes=32 time=20ms TTL=123
: Reply from 212.4.48.211: bytes=32 time=10ms TTL=123
: Reply from 212.4.48.211: bytes=32 time=20ms TTL=123
: Reply from 212.4.48.211: bytes=32 time=10ms TTL=123
: 
: Ping statistics for 212.4.48.211:
:     Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
: Approximate round trip times in milli-seconds:
:     Minimum = 10ms, Maximum =  20ms, Average =  15ms

Either your box running Apache does not (for some or all hosts) respond
to pings (local firewall enabled?), or some router between the outside
world and the network where your Apache box resides does not (for some
or all hosts) respond to pings (firewall? filter? nat?).


-- 
Eugene

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message