httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joshua Slive <jsl...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] RewriteRules in httpd.conf don't work in 2.0.51
Date Thu, 16 Sep 2004 02:16:21 GMT
On Thu, 16 Sep 2004 00:44:02 +0000 (UTC), Ari Pollak <ajp@aripollak.com> wrote:
> Hi there. I haven't tried this with any previous versions of Apache, so i don't
> know if this is a bug introduced with .51. If I have the following in my
> httpd.conf:
> 
>     RewriteEngine On
>     RewriteLog conf/rewrite_log
>     RewriteLogLevel 9
>     RewriteRule .* http://www.foo.com [R]
> 
> Then nothing happens. Nothing gets written to rewrite_log, and no redirect
> takes place. This occurs with any RewriteRule I try. If I put the same
> directives into a .htaccess file somewhere, the rule works exactly as
> expected for the directory the .htaccess file is in.
> Am I doing something wrong? Is this a bug?

You are probably putting it in the wrong place in the config file. 
Exactly where is it going?  Are you using virtual hosts?

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message