httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Porter, Mark" <Mark.Por...@LibertyMutual.com>
Subject RE: [users@httpd] possible url issue ?
Date Thu, 23 Sep 2004 11:09:09 GMT
Hi Nick

Check this out:  http://httpd.apache.org/docs-2.0/mod/mod_dir.html

If that's no good, check here: http://httpd.apache.org/docs-2.0/misc/rewriteguide.html

The second URL has a section titled, "Trailing Slash Problem."

Mark



-----Original Message-----
From: Nick Smith [mailto:nick@computernick.com] 
Sent: Wednesday, September 22, 2004 6:59 PM
To: users@httpd.apache.org
Subject: [users@httpd] possible url issue ?


for some reason when i installed apache2 on gentoo whenever you go to a 
url you need to have the trailing '/' or it will come back 'page cannot 
be displayed'  why is this and how can i fix it? it doesnt do this on my 
debian installation of apache 1.3 is this something new? can it be 
turned off?

thanks for your help

nick

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message