httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From vaku...@dcs.vein.hu
Subject [users@httpd] Bug in acces logging
Date Mon, 16 Aug 2004 11:40:50 GMT
Hi!

I propably found a bug in Apache 1.3.29.0.2-7. I found the followin in my
access.log:

134.60.116.81 - - [13/May/2004:16:47:44 +0200] "GET /mp/ HTTP/1.1" 200 1344
134.60.116.81 - - [13/May/2004:16:47:45 +0200] "GET /icons/blank.gif HTTP/1.1"
200 148
134.80.98.142.1 - - [13/May/2004:18:42:11 +0200] "GET /mp/ HTTP/1.1" 200 1344
80.98.142.1 - - [13/May/2004:18:42:12 +0200] "GET /icons/blank.gif HTTP/1.1"
200
148
80.98.142.1 - - [13/May/2004:18:42:12 +0200] "GET /icons/back.gif HTTP/1.1" 200
216
80.98.142.1 - - [13/May/2004:18:42:13 +0200] "GET /icons/image2.gif HTTP/1.1"
200 309
80.98.142.1 - - [13/May/2004:18:42:18 +0200] "GET /mp/channels.png HTTP/1.1"
200
14794

There is an 5-number IP address. The 80.98.142.1 is a valid IP, and the 134 is
the 1st number of the previous IP.

I think this is a bug in logging.

By(t)e
TBS::Antiemes

----------------------------------------------------------------
This message was sent using IMP, the Internet Messaging Program.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message