httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "List" <l...@nchost.net>
Subject Re: [users@httpd] restarting apache
Date Tue, 06 Jul 2004 19:35:10 GMT

> On Wed, 7 Jul 2004 02:49:34 +0800, List <list@nchost.net> wrote:
> > Hi,
> >
> > Whenever i restart apache, it will take 10mins to restart, and another
> > 10mins after restart to be able to connect to the url to browse.. This
is
> > normal? I am using Redhat 9 and apache 2.0.40. The machine is a P4 2.8GB
> > with 1GB of ram.
>
> First, that's quite an old version of apache.  You should consider
upgrading.
>
> Some other things to look at:
>
> 1. Are you sure you aren't depending on some slow DNS lookups.  See:
> http://httpd.apache.org/docs-2.0/dns-caveats.html
>
> 2. Are you running SSL?  Is apache freezing waiting for enough entropy?
>
> 3. Is there anything interesting in the apache error_log?
>
> 4. Have you tried a graceful restart?


Thanks for all your emails. I edit the httpf.conf, changed  from
<VirtualHost domain.com:80> to <VirtualHost 192.168.1.1:80> and it working
like a charm.

best regards


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message