httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Tim Burden" <...@burden.ca>
Subject Re: [users@httpd] apache 2.0.50 returns 304 when requesting images
Date Fri, 23 Jul 2004 09:38:58 GMT
What do you get when you view right click-->properties on the broken images?
Have you tried a different browser to eliminate an IE glitch?

----- Original Message ----- 
From: "A. Gideonse" <agideonse@planet.nl>
To: <users@httpd.apache.org>
Sent: Friday, July 23, 2004 4:42 AM
Subject: Re: [users@httpd] apache 2.0.50 returns 304 when requesting images


> Running Apache on Windows XP and opening webpages in IE. The images are
not
> in cache, when I delete my cached files I still get the same problem. I
get
> the famous white image with the red cross, also when I open the image
> directly in IE. When I view in a normal photoeditor I see the normal
picture
> so it isn't corrupt. I just tried EnableSendfile Off, but that doesn't
work
> either.
>
> Arno
> ----- Original Message ----- 
> From: "Joshua Slive" <jslive@gmail.com>
> To: <users@httpd.apache.org>
> Sent: Friday, July 23, 2004 4:41 AM
> Subject: Re: [users@httpd] apache 2.0.50 returns 304 when requesting
images
>
>
> > On Fri, 23 Jul 2004 01:04:19 +0200, A. Gideonse <agideonse@planet.nl>
> wrote:
> > > I've installed Apache 2.0.50 recently with the newest version of PHP
and
> > > MySQL. After opening my website on the localhost I found out that some
> of
> > > the images were not loading. In my log I found message like these:
> > >
> > > 127.0.0.1 - - [23/Jul/2004:00:42:48 +0200] "GET /files/title.jpg
> HTTP/1.1"
> > > 304 -
> >
> > The 304 status code is completely normal.  It only means that your
> > browser already has the image in its cache, so there is no need to
> > deliver it again.
> >
> > When you say that images "were not loading" , exactly what do you
> > mean?  Exactly what do you see?  Have you tried requesting the images
> > directly (rather than embedded in a page)?  What OS?  Have you tried
> > EnableSendfile Off
> >
> > Joshua.
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server
Project.
> > See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> >    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> > For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> >
> >
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message