httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joshua Slive <jsl...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] version 2.0.49 config issue
Date Tue, 22 Jun 2004 19:48:16 GMT
On Tue, 22 Jun 2004 20:41:42 +0100, Henrik Vendelbo
<hvendelbo@bluprints.com> wrote:
> 
> howdy folks,
> 
> I'm having a little trouble with my httpd config. I accidentially deleted
> /etc/httpd and restored it by hand
> 
> It seems to be mostly working but, access from outside the Fedora box is not
> working properly.
> 
> I tried the SOS portscan which reported the httpd and extensions versions
> correctly.
> 
> The logs shows that the GET HEADER succeeded. Other than that I get very
> little information in the logs about my failed attempts at accessing.
> Actually I see no entries. The request just seems to time out.

I'm not sure what you mean by "GET HEADER succeeded".  What EXACTLY do
you see in the apache access_log?  If you do the following from
anyother computer, what do you get:

telnet youserver.example.com 80
GET / HTTP/1.0
[press enter twice]

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message