httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chris W <1qaz...@cox.net>
Subject [users@httpd] mod_status and info on apache2 running on SuSE 9.1
Date Fri, 04 Jun 2004 23:25:04 GMT
I am trying to get mod_status and info to work and not having much
luck.  I add the loadmodule directives and the following lines

<IfModule mod_status.c>
    <Location /server-status>
        SetHandler server-status
        Order deny,allow
        Deny from all
        Allow from localhost
    </Location>
</IfModule>

<IfModule mod_info.c>
    <Location /server-info>
            SetHandler server-info
            Order deny,allow
            Deny from all
            Allow from localhost
    </Location>
</IfModule>

The mod_status.so and mod_info.so are in the right place and I get no
errors when I restart apache.

I can't find any add module section like there was in 1.3.  Do I need
that as well?

I don't get a forbidden errror, I get a file not found error.

-- 
Chris W

Bring Back the HP 15C
http://hp15c.org

Not getting the gifts you want?  The Wish Zone can help.
http://thewishzone.com


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message