httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From olivier.bl...@dgi.finances.gouv.fr
Subject [users@httpd] REMOTE_ADDR always returns 0.0.0.0
Date Wed, 12 May 2004 10:38:14 GMT
Bonjour,

when trying to get the value of REMOTE_ADDR environment variable with 
mod_php ot mod_cgi, I always got the same result : 0.0.0.0
Is it a known problem on Apache 2.0.49 or did I do something wrong while 
recompiling Apache ? Might it be a problem with IPV6/IPV4 ?


Here is my environment :

[root@w44h]:/opt/hpws/apache2/bin> uname -a
HP-UX w44h B.11.11 U 9000/800 1753907651 unlimited-user license

*** /opt/hpws/apache2/bin/httpd -V
Server version: Apache/2.0.49
Server built:   Apr 28 2004 10:02:11
Server's Module Magic Number: 20020903:7
Architecture:   64-bit
Server compiled with....
 -D APACHE_MPM_DIR="server/mpm/worker"
 -D APR_HAS_SENDFILE
 -D APR_HAS_MMAP
 -D APR_HAVE_IPV6 (IPv4-mapped addresses enabled)
 -D APR_USE_SYSVSEM_SERIALIZE
 -D APR_USE_PTHREAD_SERIALIZE
 -D APR_HAS_OTHER_CHILD
 -D AP_HAVE_RELIABLE_PIPED_LOGS
 -D HTTPD_ROOT="/opt/hpws/apache2"
 -D SUEXEC_BIN="/opt/hpws/apache2/bin/suexec"
 -D DEFAULT_SCOREBOARD="logs/apache_runtime_status"
 -D DEFAULT_ERRORLOG="logs/error_log"
 -D AP_TYPES_CONFIG_FILE="conf/mime.types"
 -D SERVER_CONFIG_FILE="conf/httpd.conf"


Thanks for your help

Olivier
----------------
Olivier Blanc
Bureau SI6 / DFPRO / ET
Ministère des Finances
Tel.: +33(0)240 128 909
mailto:olivier.blanc@dgi.finances.gouv.fr
Mime
View raw message