httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Consultas" <mis_consul...@hotmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Bad format Page
Date Thu, 20 May 2004 03:39:51 GMT
Robert

this are the entries in access.log for one workstation with problem .not
there are any entries at the same time in error.log:

192.168.1.2 - - [19/May/2004:15:52:48 -0400] "GET /pedidos/index.php
HTTP/1.1" 302 - "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98)"
192.168.1.2 - - [19/May/2004:15:52:48 -0400] "GET /pedidos/login.php
HTTP/1.1" 200 3175 "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98)"
192.168.1.2 - - [19/May/2004:15:52:48 -0400] "GET /pedidos/pedidos.css
HTTP/1.1" 200 2875 "http://server/pedidos/login.php" "Mozilla/4.0
(compatible; MSIE 6.0; Windows 98)"
192.168.1.2 - - [19/May/2004:15:52:48 -0400] "GET /pedidos/pedidos.css
HTTP/1.1" 200 2875 "http://server/pedidos/login.php" "Mozilla/4.0
(compatible; MSIE 6.0; Windows 98)"
192.168.1.2 - - [19/May/2004:15:52:49 -0400] "GET
/pedidos/images/gestven.jpg HTTP/1.1" 200 4443
"http://server/pedidos/login.php" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0;
Windows 98)"
192.168.1.2 - - [19/May/2004:15:52:49 -0400] "GET
/pedidos/images/bg_lock.gif HTTP/1.1" 200 38768
"http://server/pedidos/login.php" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0;
Windows 98)"
192.168.1.2 - - [19/May/2004:15:52:49 -0400] "GET /pedidos/images/enter.gif
HTTP/1.1" 200 637 "http://server/pedidos/login.php" "Mozilla/4.0
(compatible; MSIE 6.0; Windows 98)"

This entries are very similar to entries in server2, Not there are error log
entries too.

I'll be trate to install DNS in this server. What do you thing about?

server2 settings:

- in apache.cnf, the servername is "localhost".
- PC name is "server"
- IP address 192.168.1.10
- in my PHP application, de http host is http://server or
http://192.168.1.10

What do you thing about DNS? It Is necesary ?


Thanks


----- Original Message ----- 
From: "Robert Andersson" <robert@profundis.nu>
To: <users@httpd.apache.org>
Sent: Wednesday, May 19, 2004 5:23 AM
Subject: Re: [users@httpd] Bad format Page


> Consultas wrote:
> > 4- When me trate to show any application page from the workstation in
the
> > intranet, its don't show the formated text or images embeded in the .php
> > page
> >
> > follow this link to see example (This link is a copy of the application
on
> > another server (server2 public))
> > http://200.75.17.238/pedidos/index.php .
>
> Works good from here!
>
> > The other copy is in a server1 (bad working) only for access on the
> intranet
> > but pages do not show any images and the text not apear formated.
>
> Ok. The application does not work when hosted on server1? I thought you
> accessed the same server from both inside and outside, and access from the
> inside failed. This helps.
>
> > The server1 configuration are identical to the server 2.
> > Server2 is ok but server1 is wrong. Server1 not a DNS server, only Apche
> web
> > server
>
> Here is what you do. Go to a workstation and access the application on
> Server1 (this should partially fail). Go back to Server1 and open Apache's
> access and error logs. Locate the request for the application (should be
> "GET /app_folder/index.php") and also note the time. Are there any
requests
> after that, for css and images? If so, what request line do they have and
> what response code did they generate? Are there any corresponding entries
in
> the error log?
>
> Have you tried to access the application from other workstations and/or
> using other browsers? Just to rule out client issue.
>
> Regards,
> Robert Andersson
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message