httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From trli...@clayst.com
Subject [users@httpd] Using 1.3.29 with SSL under Windows 2000
Date Thu, 29 Apr 2004 20:00:09 GMT
I am tearing my hair out on this one ... I followed the instructions at 
http://tud.at/programm/apache-ssl-win32-howto.php3.  When I try to 
start Apache I get:

    Cannot load h:/apache/modules/mod_ssl.so into server: (127) The
    specified procedure could not be found: 

mod_ssl.so exists and is in the named directory.  I checked that the 
two SSL DLLs are in the right place (in \WINNT\SYSTEM32) and they are.  
mod_ssl.so and the Apache executables all come from 
http://hunter.campbus.com/Apache_1.3.29-Mod_SSL_2.8.16-Openssl_0.9.7d-
Win32.zip.

The LoadModule and AddModule sections are consistent -- here they are 
(comments removed):

     LoadModule php4_module h:/php/sapi/php4apache.dll
     LoadModule ssl_module modules/mod_ssl.so
     AddModule mod_env.c
     AddModule mod_log_config.c
     AddModule mod_mime.c
     AddModule mod_negotiation.c
     AddModule mod_include.c
     AddModule mod_autoindex.c
     AddModule mod_dir.c
     AddModule mod_isapi.c
     AddModule mod_cgi.c
     AddModule mod_asis.c
     AddModule mod_imap.c
     AddModule mod_actions.c
     AddModule mod_userdir.c
     AddModule mod_alias.c
     AddModule mod_access.c
     AddModule mod_auth.c
     AddModule mod_so.c
     AddModule mod_setenvif.c
     AddModule mod_ssl.c
     AddModule mod_php4.c

Any idea what I can do to diagnose this further?

Thanks,

--
Tom




---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message