httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael D Schleif <...@helices.org>
Subject Re: [users@httpd] Howto serve SWF directly ???
Date Sat, 03 Apr 2004 00:15:33 GMT
* Schalk <schalk@volume4.co.za> [2004:04:03:02:05:51+0200] scribed:
> I am speaking under correction but, maybe changing:
> 
> AddType application/x-shockwave-flash swf
> 
> To 
> 
> AddType application/x-shockwave-flash .swf
> 
> Might make the difference.
<snip />

I have tried it _both_ ways, with and without the leading dot, with
exactly the same output.

Why does IE interpret it correctly?

> :: -----Original Message-----
> :: From: Michael D. Schleif [mailto:mds@bragi.private.network] On Behalf Of
> Michael D
> :: Schleif
> :: Sent: Saturday, April 03, 2004 1:49 AM
> :: To: users@httpd.apache.org
> :: Subject: Re: [users@httpd] Howto serve SWF directly ???
> :: 
> :: * Aaron W Morris <aaronmorris@mindspring.com> [2004:04:02:17:18:41-0500]
> :: scribed:
> :: > Michael D Schleif wrote:
> :: >
> :: > >The following site presents a given SWF file directly, and IE, Mozilla
> :: > >and Konqueror all display it without incident.  I do not know anything
> :: > >about that server.
> :: > >
> :: > >    <http://pibmug.com/files/map_test.swf>
> :: > >
> :: > >The following site serves the exact same SWF:
> :: > >
> :: > >    <http://helices.org/tmP/map_test.swf>
> :: > >
> :: > >IE displays it as expected; but, both Mozilla and Konqueror display
> the
> :: > >file content, rather than the expected animation.
> :: > >
> :: > >Clearly, there is some configuration difference between server setup
> on
> :: > >pibmug.com and helices.org.
> :: > >
> :: > >What am I missing?
> :: >
> :: > The MIME type has not been setup for the swf extenstion.  It is
> :: > currently reporting text/plain when it should be
> :: > application/x-shockwave-flash.
> :: >
> :: > See below:
> :: >
> :: > C:\Documents and Settings\decep>nc -v helices.org 80
> :: > helices.org [216.234.189.108] 80 (http) open
> :: > HEAD /tmP/map_test.swf HTTP/1.0
> :: > Host: www.helices.org
> :: >
> :: > HTTP/1.1 200 OK
> :: > Date: Fri, 02 Apr 2004 22:04:49 GMT
> :: > Server: Apache/1.3.20 Sun Cobalt (Unix) Chili!Soft-ASP/3.6.2
> :: > mod_ssl/2.8.4 OpenSSL/0.9.6b PHP/4.1.2 mod_auth_pam_external/0.1
> :: > FrontPage/4.0.4.3 mod_perl/1.25
> :: > Last-Modified: Tue, 30 Mar 2004 18:41:14 GMT
> :: > ETag: "28e004-1b6b4-4069bf4a"
> :: > Accept-Ranges: bytes
> :: > Connection: close
> :: > Content-Type: text/plain
> :: 
> :: Thank you.
> :: 
> :: That's what I first thought, too.
> :: 
> :: I had added this to <DOC_ROOT>/.htaccess:
> :: 
> ::     AddType application/x-shockwave-flash swf
> :: 
> :: With this in .htaccess, instead of text/plain file contents, I get this:
> :: 
> ::     The server encountered an internal error or misconfiguration and was
> ::     unable to complete your request.
> :: 
> :: I do not have access to httpd.conf on this shared box, and this is a
> :: virtual host.
> :: 
> :: What do you think?

-- 
Best Regards,

mds
mds resource
877.596.8237
-
Dare to fix things before they break . . .
-
Our capacity for understanding is inversely proportional to how much
we think we know.  The more I know, the more I know I don't know . . .
--

Mime
View raw message