httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Milan Reznicek" <reznic...@gytool.cz>
Subject [users@httpd] apache + ssl - problem
Date Wed, 28 Apr 2004 15:25:30 GMT
Hi guys,
    I've compiled http-2.0.49 with mod_sll using VC++.NET 2003.

    I have a virtual host
    <VirtualHost _default_:443>
    to handle the SSL requests. Defaultly it's DocRoot points to
c:/apache2/htdocs (where also standard (port 80) DocRoot is) so I changed it
to "c:/webroot-secure".

    But from now on I can't access the https://myserver - I'm getting 403
error.

    Off course I have configured the directory

    DocumentRoot "c:/webroot-secure"

    <Directory "c:/webroot-secure">
        Options Indexes ....
        AllowOverride None
        Order allow,deny
        Allow from all
    </Directory>


        Can pls someone help me?       Best regards Milan


----------------------------------
Milan Reznicek
Software Developer
ESPACE Morava s.r.o.

e-mail:           reznicek@espace.cz
www:            http://www.espace.cz
phone:           +420585230155
cell. phone:    +420604949486


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message