httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ralph Crongeyer" <rcronge...@oceaneering.com>
Subject RE: [users@httpd] Problems with virtualhost's with Apache2.0......
Date Fri, 26 Mar 2004 19:16:36 GMT
Hi Steffen,
 
I have tried that and it doesn't work either.
 
I just made it:
 
NameVirtualHost *

<VirtualHost *>
DocumentRoot /var/www/html
ServerName www.domain1.com
</VirtualHost>

<VirtualHost *>
DocumentRoot /var/www/domain2
ServerName www.domain2.com
</VirtualHost>
 
and restarted apache.
 
But it still doesn't work?
 
This is really annoying. I have two servers running several virtual
hosts with no problems. But on older Apache 1.x versions.
 
Anything else you can think of?
 
Ralph

>>> lists@steffen-heil.de 3/26/2004 1:42:58 PM >>>


Hi

Use 

<VirtualHost *>

Regards,

Steffen


________________________________

From: Ralph Crongeyer [mailto:rcrongeyer@oceaneering.com] 
Sent: Friday, March 26, 2004 7:34 PM
To: users@httpd.apache.org 
Subject: [users@httpd] Problems with virtualhost's with
Apache2.0......


Hi all,

For some reasion Apache isn't answering to my second domain (Virtual
Host)?

I have a DNS entry, and when I ping the second domainname, it is
pointnig to
the right IP address, so that's working. when I try to use a browser to
go
to www.domain2.com <http://www.domain2.com/>  it just puts me into the
www.domain1.com <http://www.domain1.com/>  site?

What am I doing wrong?

My config file is attached.

Ralph


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server
Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org 
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org 
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org 



Mime
View raw message