httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joshua Slive <jos...@slive.ca>
Subject Re: [users@httpd] Problems with virtualhost's with Apache2.0......
Date Fri, 26 Mar 2004 18:42:41 GMT

On Fri, 26 Mar 2004, Ralph Crongeyer wrote:
> For some reasion Apache isn't answering to my second domain (Virtual
> Host)?
>
> I have a DNS entry, and when I ping the second domainname, it is
> pointnig to the right IP address, so that's working. when I try to use a
> browser to go to www.domain2.com it just puts me into the
> www.domain1.com site?
>
> What am I doing wrong?
>
> My config file is attached.

[Please post in plain-text-only, and please post only relevant excepts
from httpd.conf, like this:]

NameVirtualHost My.IP.Address:80

<VirtualHost _default_:80>
DocumentRoot /var/www/html
ServerName www.domain1.com
</VirtualHost>
<VirtualHost _default_:80>
DocumentRoot /var/www/domain2
ServerName www.domain2.com
</VirtualHost>

I don't know where you got that from.  Please follow the instructions
here:
http://httpd.apache.org/docs-2.0/vhosts/name-based.html#using
(Use *:80 in place of your ip address and _default_).

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message