httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Molly Mears <mmea...@washcoll.edu>
Subject [users@httpd] Ldap authorization - Internal Server Error
Date Tue, 23 Mar 2004 14:47:54 GMT
Thought I might try this post again. Any help would be appreciated.

I have added Ldap authorization to my .htaccess files. It is working fine, 
with one annoying glitch. If a user enters their uid incorrectly, they get 
an Internal Server Error and the error log shows "Search must return 
exactly 1 entry; found 0 entries for search (&(objectclass=*)(uid=mmears)): 
URI /mears".

If you try to log in again, you never get prompted again for a 
username...it holds on to the wrong name and you get the Internal Server 
Error again. A user must close the browser and reopen it in order to get 
prompted again for a username. If you enter the correct username but the 
wrong password, it reprompts correctly.

Anyone have an idea how to fix this? thank you.

Molly Mears
Washington College
Chestertown, Md. 21620
mmears2@washcoll.edu


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message