httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Daniel Guido <infinitee...@speakeasy.net>
Subject Re: [users@httpd] CGI Error
Date Fri, 19 Mar 2004 03:28:57 GMT
windows?  usr/bin/perl?  guy, change that line to C:\Perl\bin\perl.exe 
or whereever you installed perl to.

dan guido

Will wrote:
> I have a question??
> 
> I installed CGI on a windows xp machine and it works good for this CGI
> code: #!usr/bin/perl print "Content-type: text/html\r\n\r\n"; print
> "Hello World.";
> 
> But when I try any other CGI script it has these errors: "Premature end
> of script headers:"
> 
> Can anyone shed some light on this.  I configured Apache and restarted.
> I hope I missed something.
> 
> Thanks in advance,
> ~WILL~
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> 
> 
> 

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message