httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Kim Evans" <kev...@keaesolutions.com>
Subject Re: [users@httpd] localhost not working on XP
Date Mon, 22 Mar 2004 01:23:33 GMT
Thanks Chris for all your efforts.
I will try that and let you know

Kim

----- Original Message ----- 
From: "hunter" <theantigod@sympatico.ca>
To: <users@httpd.apache.org>
Sent: Sunday, March 21, 2004 8:19 PM
Subject: Re: [users@httpd] localhost not working on XP


> On Sun, 2004-03-21 at 18:59, Kim Evans wrote:
> > Chris,
> > I re-starting Apache and ran the netstat it gave me
> > TCP   kim01:http            kim01:0                  LISTENING
4000
> >
> >
> > These 2 appeared and then dissappeared
> > TCP   kim01:http            localhost:2133        ESTABLISHED   4000
> > TCP   kim01:2133          localhost:HTTP      ESTABLISHED   2960
> >
> > There is nothing against 80
> >
> > Going to localhost didn't add anything to the error log
> > The \etc\hosts file has the 127.0.0.1  localhost.
> >
> > Kim
> > ----- Original Message ----- 
> > From: "hunter" <theantigod@sympatico.ca>
> > To: <users@httpd.apache.org>
> > Sent: Sunday, March 21, 2004 5:31 PM
> > Subject: Re: [users@httpd] localhost not working on XP
> >
> >
> Kim,
>
> At this point everything looks normal except that you cannot get the
> page to load. And I do not know what is wrong, though this complaint
> seems quite common.
>
> I have one other suggestion.
>
> My builds start and work without any pre-configuration - though you will
> most certainly want to make some later (like add mod_ssl or mod_deflate)
> - at this point you just want to get a server up and running.
>
> Download one of my builds from one of these locations...
>
> http://hunter.campbus.com
> http://tor.ath.cx/~hunter/apache
>
> Uninstall the other version...
>
> cd to the \apache\bin directory and type
> apache -k uninstall
>
> Leave your code there for now unless it is in c:\apache (else delete
> it).
>
> Unzip my build into c:\apache
>
> Don't modify any config information - the server should start as it is
> and give to a page when you use http://localhost.
>
> cd to c:\apache\bin and type
> apache -k install
>
> then apache -k start
>
> Check now to see if you can load the new installation page.
>
> Let me know if you can get this version working.
>
> You can decied later how you want to get your binaries... from the
> automatic install or mine (manual - but simple).
>
> Chris.
>
>
>
>
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message