httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Joergen Larsen" <nim...@dbmail.dk>
Subject Re: [users@httpd] no userdir getting desperate
Date Tue, 23 Mar 2004 11:49:41 GMT
Are you splitting hairy semantics or are you trying to help?
Apart from the paths to the various dirs everything is the same in the conf file.
And it has worked before - what makes it stop working?

Many Greetings Viele Gruesse Mange Hilsener
Lodrö Sangpo Joergen Larsen
www.nimmersoft.com www.nimmersoft.dk
Karmapa Chenno
OmManiPemeHung
  ----- Original Message ----- 
  From: Luis Moreira 
  To: users@httpd.apache.org 
  Sent: Tuesday, March 23, 2004 9:57 AM
  Subject: Re: [users@httpd] no userdir getting desperate


  If you "adjust for necessary paths" you don't have "the exact same config".

    ----- Original Message ----- 
    From: Joergen Larsen 
    To: users@httpd.apache.org 
    Sent: Tuesday, March 23, 2004 12:16 AM
    Subject: [users@httpd] no userdir getting desperate


      
    Hi
    Suddenly I can't see my userdirs anymore.
    I am running an Apache 1.3.27 on a windows 98.
    I can get to the main site http://localhost but not to the "user
    sub-sites" like http://localhost/~sandy. 
    If I start an Apache on another machine with the exact same
    conf-file (apart from adjusting the necessary paths) then it works fine with
    localhost/~sandy

    and yes the userdirs are enabled.

    Many Greetings Viele Gruesse Mange Hilsener
    Lodrö Sangpo Joergen Larsen
    www.nimmersoft.com www.nimmersoft.dk
    Karmapa Chenno
    OmManiPemeHung
Mime
View raw message