httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sylvia Weber <...@adv.magwien.gv.at>
Subject Re: [users@httpd] RE Apache2 - spurious empty POST submissions
Date Thu, 19 Feb 2004 12:51:24 GMT
see http://support.microsoft.com/?kbid=831167

SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" ssl-unclean-shutdown 

solved the problem in our environment.

Sylvia Weber


Am Don, den 19.02.2004 schrieb Lee Blinco *EXTERN* um 13:19:
> Hi henry
> i've got a very similar problem which also has just appeared in the last
> couple of weeks, i can use the get method without a problem but with post i
> get intermittent failures with nothing recorded in any logs i can see.
> I was given a tip that as my page is https then to increase the
> KeepAliveTimeout to 90 of httpd.conf, which several people have said cures
> the problem, alas it doesn't for me.
> If you found another solution to this problem i would appreciate you posting
> it.
> thanks in advance
> Lee Blinco
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message