httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Howard Watson" <howa...@esgw.org>
Subject Re: [users@httpd] DocumentRoot issue
Date Fri, 02 Jan 2004 23:12:49 GMT
Are there any other <Directory> or Aliases in your configuration that might be causing
the problem?

>>> firas_2@yahoo.com 01/02/04 04:03PM >>>
Hi all,

i have apache 1.3.27 with SSL, i changed DocumentRoot
to point to another Directory :

old one : /somedirectory/abcd/
new one : /somedirectory/abcd/directory2/

and restarted the Apache service, but Apache still
serves files from old directory : /somedirectory/abcd/

any help ?

thanks



__________________________________
Do you Yahoo!?
Find out what made the Top Yahoo! Searches of 2003
http://search.yahoo.com/top2003 

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org 
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org 
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org 



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message