httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joshua Slive <jos...@slive.ca>
Subject Re: [users@httpd] Problems with Authentication on 2.0.48
Date Tue, 06 Jan 2004 16:14:33 GMT

On Mon, 5 Jan 2004, Scott Weaston wrote:

> I am having trouble with authenticating sub-directories of my document
> root. When I set up authentication it doesn't prompt me for a username
> or password.  It only throws a 401 error.  I have tried using basic and
> digest authentication.  I have placed the information in an .htaccess
> file and in the httpd.conf.  I have no trouble when authenticating the
> Document Root.  I am running two virtual hosts and one is limited access
> to the root and all sub-directories.  The other is limited access only
> to a few sub-directories. I have tried limiting access to the subdirs
> with the <location> and <directory> directive.  I have tried them inside
> and outside of the <virtualhost> directive.  I have tried them in a can,
> I don't not like them Sam I Am.  Oh, the kicker.  Every configuration
> that I have tries works just fine on 1.3 (Yes, I waited for a long time
> to upgrade).  I am curious to try 2.0.45, but I cannot find the windows
> msi file for it and I am inexperienced in compiling the source.

Take a look at your ErrorDocument directives.  Try commenting out any
ErrorDocument 401.

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message