httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rich Bowen <rbo...@rcbowen.com>
Subject Re: [users@httpd] Virtual Server problem
Date Sun, 11 Jan 2004 22:23:22 GMT
On Sun, 11 Jan 2004, Yanick Quirion wrote:

> Hi all,
> 
> I want to configure a virtual server on apache 2.0. This virtual server
> will host a second web site on a different IP and also a different value
> for "DocumentRoot". On the "DocumentRoot" folder, I create a folder
> called "logs". On that folder I put a simple index.html. With a web
> browser I type this address: http://www.virtialwebsite.com/logs, and I
> have an error; I'm not able to get the web page. If I simply add a slash
> (/) at the end of the address (http://www.virtialwebsite.com/logs/), it
> works! Why?
> 
> I have the similar configuration on the default web site, and I don't
> have this problem. Could you tell me what's I'm doing wrong into my
> virtual server?

Whhen you say you have an error ... what is that error? And what does
the error log say?

You may want to read the FAQ at
http://httpd.apache.org/docs/misc/FAQ-E.html#set-servername regarding
the "trailing slash" problem. That may address your problem

-- 
Rich Bowen - rbowen@rcbowen.com
Author - Apache Server Unleashed - http://www.apacheunleashed.com/


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message