httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bryan Irvine <bryan.irv...@kingcountyjournal.com>
Subject Re: [users@httpd] Port Forwarding
Date Tue, 27 Jan 2004 19:47:38 GMT
Sounds like the ISP thing as you said.  My cable connection (Comcast:
was AT&T) blocks port 80 because of code red.

--Bryan

On Tue, 2004-01-27 at 09:02, Cian sweeney wrote:
> I have apache 1.3 running on winxp. Everyone on my network can see the
> hosted site fine, but outside the network it is inaccesible. Port forwarding
> works on my netgear FR314 because I tested it and it is pingable, to the
> webserver computer.
> Is this an apache problem?
> Or maybe my ISP blocks incoming connections of this type?
> All help appreciated.
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> 


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message