httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Greg" <myispsu...@midsouth.rr.com>
Subject RE: [users@httpd] Virtual Host Error
Date Thu, 22 Jan 2004 03:57:51 GMT
I've got two IPs for the two domains.  Should I specify each domain IP
on the Virtualhost line?

> -----Original Message-----
> From: Chris [mailto:chris@leftbrained.org] 
> Sent: Wednesday, January 21, 2004 9:35 PM
> To: users@httpd.apache.org
> Subject: RE: [users@httpd] Virtual Host Error
> 
> 
> I'm assuming you want both of the virtual hosts to be hosted 
> off the same IP? If so  change
> 
> <VirtualHost 214.23.17.10:80>
> 
> to
> 
> <VirtualHost *:80>
> 
> 
> 
> -----Original Message-----
> From: Greg [mailto:myispsucks@midsouth.rr.com]
> Sent: Wednesday, January 21, 2004 6:31 PM
> To: users@httpd.apache.org
> Subject: [users@httpd] Virtual Host Error
> 
> 
> I've read many threads and a few Apache web pages on setting 
> up Virtual Hosts. I'm guessing something just isn't playing right.
> 
> Here's the error I saw in the error_log after restarting Apache:
> 
> [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts
> 
> Someone said that if we use *:80, to have our own 
> server/domain listed first so I did that.  Here's what I have 
> in the Vhosts.conf:
> 
> ################# Named VirtualHosts
> NameVirtualHost *:80
> <VirtualHost *:80>
> ServerName www.myserver.com
> TransferLog /etc/httpd/logs/transfer_log
> #ServerPath /domain
> DocumentRoot /var/www/html
> </VirtualHost>
> 
> # NameVirtualHost 214.23.17.10:80
> <VirtualHost 214.23.17.10:80>
>         ServerAdmin admin@myserver.com
>         ServerName www.1171.com
>         ErrorLog /var/www/html/domains/1171/error_log
>         TransferLog /var/www/html/domains/1171/transfer_log
> #ServerPath /domain
>         DocumentRoot /var/www/html/domains/1171/PN726/html
>         Options ExecCgi FollowSymlinks
> </VirtualHost>
> 
> What is it that I'm not following?  It's a registered domain 
> name with a static IP assigned to me along with 4 others.  I 
> just now did the DNS update so it's populating, but I'm 
> getting an error (above) and it's telling me I don't have any 
> virtual hosts defined.
> 
> Thanks for the help.
> Greg
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP 
> Server Project. See 
> <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info. 
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP 
> Server Project. See 
> <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info. 
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> 



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message