httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Lynn Schaper <scha...@Colorado.EDU>
Subject Re: [users@httpd] CGI script executing twice
Date Wed, 17 Dec 2003 19:03:39 GMT
Did you resolve this?  It seems the script might be calling itself a
second time.  Does this problem occur with all CGI's, or just this one?
Have you tried a Hello World script?

Lynn
--
    Lynn Schaper                        Schaper@colorado.edu
    Information Technology Services     Central and Unix Services     
    University of Colorado at Boulder   303-492-3872

> "Carsten P. Gehrke" wrote:
>  
> > OK, now I'm confused.  What you are saying is that the above file
> > (Cart.html) is what your addToCart.pl script reads in, and you changed the
> > Perl script to prevent that.  Now you do not see the extra GET in your
> > logs, but your output doesn't have all the fancy stuff around it,
> > right?  
> 
> Right.
> 
> > If you didn't change the JavaScript, then it still doesn't make
> > sense.  I see nothing in the existing JavaScript that would cause the page
> > to reload.  What does your Perl script look like?
> 
> Well I don't think that is the problem since I get the two entries in
> the log by just loading the templet my script was reading as an html
> file.  But my script can be read here
> 
> http://cdw.homelinux.com:8086/addToCart.pl
> 
> > 
> > BTW, when I ran my telnet tests your script still produced the template
> > around the dynamic output, so you must not have made the changes at that
> > time.  Could you check the log files to see if the were two GET entries at
> > the time I was testing (Mon, 15 Dec 2003 07:49:03 GMT)?  I only sent one
> > GET request, so the server only got one from me.  If there are two, then
> > most likely the browsers aren't at fault.
> 
> Here are the relevant entries around that time period, I removed a bunch
> of Gets for gif file in my images dir.
> 
> 192.75.23.73 - - [15/Dec/2003:07:46:58 -0600] "GET /Cart.html HTTP/1.0"
> 200 5408
> 192.75.23.73 - - [15/Dec/2003:07:46:59 -0600] "GET /? HTTP/1.0" 200 5423
> 192.75.23.73 - - [15/Dec/2003:07:47:00 -0600] "GET /Cart.html? HTTP/1.0"
> 200 5408
> 146.109.240.107 - - [15/Dec/2003:07:49:37 -0600] "GET /Cart.html
> HTTP/1.1" 200 5408
> 146.109.240.107 - - [15/Dec/2003:07:49:54 -0600] "GET /Cart.html?
> HTTP/1.1" 200 5408
> 195.129.18.251 - - [15/Dec/2003:07:50:32 -0600] "GET /Cart.html
> HTTP/1.1" 200 5408
> 195.129.18.251 - - [15/Dec/2003:07:50:35 -0600] "GET /Cart.html?
> HTTP/1.1" 200 5408
> 195.129.18.251 - - [15/Dec/2003:07:50:43 -0600] "GET /Cart.html?
> HTTP/1.1" 206 3360
> 66.26.252.107 - - [15/Dec/2003:08:05:07 -0600] "GET /Cart.html HTTP/1.1"
> 200 5408
> 66.26.252.107 - - [15/Dec/2003:08:05:08 -0600] "GET /Cart.html?
> HTTP/1.1" 200 5408
> 64.30.129.203 - - [15/Dec/2003:08:13:50 -0600] "GET /song2.html
> HTTP/1.1" 200 302
> 
> 
> > 
> > BTWA, your script seems to output a superfluous "Content-Type" header.
> 
> 
> I just noticed that myself too, and fixed it.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message