httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Steven Pierce" <paged...@speakeasy.net>
Subject RE: [users@httpd] Q: Win2K Server spike?
Date Wed, 10 Dec 2003 02:58:18 GMT

OK.. I will be here for a while longer tonight.  I will
let you know before I go off line..  

*********** REPLY SEPARATOR  ***********

On 12/9/2003 at 9:57 PM David Gewirtz wrote:

>I did a full Norton scan, thinking the same thing. Didn't try
>uninstalling/reinstalling. That's a pretty easy thing to test, so I'll
>do that next (probably shoulda thought of it, but didn't). Thanks. Let's
>see if that tells us anything.
>
>-----Original Message-----
>From: Steven Pierce [mailto:pagedev1@speakeasy.net] 
>Sent: Tuesday, December 09, 2003 9:49 PM
>To: users@httpd.apache.org
>Subject: RE: [users@httpd] Q: Win2K Server spike?
>
>
>
>This might be a long shot, but have you run any virus 
>programs?? I am wondering if there is not something
>that has taken the Apache over?  I was kind of thinking this before,
>that maybe someone was able to get a virus 
>on the machine.  So it is calling home, and that is why
>you are getting the 100% CPU useage.  
>
>Have you tried to uninstall it, and reinstall it?  
>
>Steven
>
>*********** REPLY SEPARATOR  ***********
>
>On 12/9/2003 at 9:36 PM David Gewirtz wrote:
>
>>No, sadly there was nothing obvious. And why would it be fine running 
>>in a DOS window, but not as a service? This is what has me baffled.
>>
>>-----Original Message-----
>>From: Steven Pierce [mailto:pagedev1@speakeasy.net]
>>Sent: Tuesday, December 09, 2003 6:32 PM
>>To: users@httpd.apache.org
>>Subject: Re: [users@httpd] Q: Win2K Server spike?
>>
>>
>>
>>
>>Have you looked at the log files??  To see if they show anything that 
>>is out of the norm?
>>
>>
>>
>>*********** REPLY SEPARATOR  ***********
>>
>>On 12/9/2003 at 3:52 PM David Gewirtz wrote:
>>
>>>Hi all. I've been running Apache for quite some time, and yesterday 
>>>got
>>
>>>to work and noticed that Apache wasn't responding to requests. It
>>>appears to be spiking, using 100% CPU utilization, and holding there 
>>>for minutes at a time. At first, I thought this was due to a new chunk
>
>>>of PHP code I'd implemented, so I pulled that out. The 100% stall
>still
>>
>>>was happening.
>>>
>>>I finally closed the service and launched Apache from the DOS window.
>>>Now utilization is hovering always at less than 15%. When I close the 
>>>DOS app version of Apache and relaunch the service, it freaks out at 
>>>100% again. So the problem seems to be related to the service.
>>>
>>>The weird thing: I've been running this config as a service for six
>>>months now, with no problem. Does anyone have any idea how I can fix
>it
>>
>>>so the service runs again?
>>>
>>>Here are some vital stats: Windows 2000, latest Windows updates
>>>applied, virus checked (and checked since this problem started, just
>in
>>
>>>case), Apache 1.3.27, PHP 4.3.2, Athlon XP 2500, 1GB RAM, also running
>>>MySQL and Perl. Connection is a T-1, no particular spikes in traffic.
>>>
>>>Thanks in advance,
>>>David
>>>
>>>---------------------------------------------------------------------
>>>The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server
>>>Project. See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more 
>>>info. To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>>>   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
>>>For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>>
>>
>>
>>
>>---------------------------------------------------------------------
>>The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server 
>>Project. See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more 
>>info. To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>>   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
>>For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>>
>>
>>---------------------------------------------------------------------
>>The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server 
>>Project. See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more 
>>info. To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>>   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
>>For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>
>
>
>---------------------------------------------------------------------
>The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server
>Project. See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
>For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>
>---------------------------------------------------------------------
>The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
>See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
>For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org




---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message