httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From S D <subscrt...@yahoo.com>
Subject Re: [users@httpd] Apache-Weblogic plug-in problem ... is is possible to check if a <Location> is working
Date Wed, 12 Nov 2003 11:52:55 GMT
Problem is solved.
I had missed out the 'PathTrim' parameter required for
plug-in. (WL docs problem ... doesn't specify this
param's requirement clearly)

Thanks a lot,
SD

--- Robert Andersson <robert@profundis.nu> wrote:
> S D wrote:
> > I've specified the following in httpd.conf:
> > <Location /weblogic>
> >     SetHandler weblogic-handler
> > </Location>
> 
> Ok...
> 
> > This should cause Apache server to forward all
> > requests starting with /weblogic to the
> > weblogic-handler plug-in.
> 
> Yes. However, internally "SetHandler handlers" do
> not register themselves,
> so Apache does not forward them to any particular
> module because of this
> directive. Rather, the module "catch" the request.
> Well... nevermind :)
> 
> > Howver, on accessing a URL like
> > http://host/weblogic/index.html , I get the error
> '400
> > : file not found.'
> 
> Um, error 400? That is Bad Request. Did you mean
> 404?
> 
> I have to ask, is the module loaded properly? Do you
> have mod_weblogic.so
> (or whatever) in the LoadModule list?
> 
> Are you running Apache 1.3 or 2.0?
> 
> Regards,
> Robert Andersson
> 


__________________________________
Do you Yahoo!?
Protect your identity with Yahoo! Mail AddressGuard
http://antispam.yahoo.com/whatsnewfree

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message