httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David_Al...@tfcomp.com
Subject Re: [users@httpd] SSLCipherSuite settings
Date Fri, 17 Oct 2003 22:05:20 GMT

Try removing your backslash:
SSLCipherSuite HIGH:MEDIUM:!SSLv2

David

-----PatrickSullivan@Centura.Org wrote: -----

To: users@httpd.apache.org
From: PatrickSullivan@Centura.Org
Date: 10/17/2003 03:51PM
Subject: [users@httpd] SSLCipherSuite settings

v2047 -
This does Not work httpd.conf:
SSLCipherSuite HIGH:MEDIUM:\!SSLv2

v097c -
But this does work???
openssl ciphers -v HIGH:MEDIUM:\!SSLv2

Why does Apache fail to proccess CIPHER rules?
Thank you,

Patrick Sullivan

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message