httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Pruniaux ghislain <ghislain.pruni...@univ-fcomte.fr>
Subject Re: [users@httpd] Internet explorer problem
Date Wed, 01 Oct 2003 12:59:38 GMT
i will look, thanks

Joshua Slive wrote:

>On Wed, 1 Oct 2003, Pruniaux ghislain wrote:
>  
>
>>Ok, I will try but my english is a bit bad so ...
>>
>>When i use Internet explorer to see a page on https://.... (the https
>>proxy server) there is on  each html page the code:
>>1f5b at the beginning of the page and  0 at the end .
>>Of course when i want to acces to a gif it can not be displayed.
>>
>>It's only when i active the  mod_proxy_html and only when i acces to
>>page in https. Http work well.
>>    
>>
>
>Yes, this indeed sounds like a bug in chunked encoding with content
>filters.  I thing there is a listing in the apache bug database for this
>issue, but I can't remember all the details.  You MAY be able to fix it by
>disabling chunked encoding through "KeepAlive off" or something like that.
>Try searching the apache bug database for more info.
>
>Joshua.
>
>---------------------------------------------------------------------
>The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
>See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
>For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>
>  
>



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message