httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David H <godave...@yahoo.com>
Subject [users@httpd] mod_auth_pg problem
Date Thu, 23 Oct 2003 22:38:51 GMT
Hi,

I need help!

mod_auth_pg 2.0.2b1 install into apache 2.0.47 without
 any  problem. But when I access a protected page the
child crashes. 
in my log:
[notice] child pid 14982 exit signal Segmentation
fault (11)

This is my setup:

Database:

webauth=> \d webusers
             Table "public.webusers"
   Column    |          Type          | Modifiers
-------------+------------------------+-----------
 webuser     | character varying(30) | not null
 webpassword | character varying(20)  | not null
Indexes: usr unique btree (webuser)

.htaccess :

AuthName "Autherized User Only"
AuthType basic

Auth_PG_host localhost
Auth_PG_port 5432
Auth_PG_user dbadmin
Auth_PG_database webauth
Auth_PG_pwd_table webusers
Auth_PG_uid_field webuser
Auth_PG_pwd_field webpassword

<LIMIT GET POST>
        require david
</LIMIT>

I tried to compile it with and without mm.

Thanks,
Dave

__________________________________
Do you Yahoo!?
The New Yahoo! Shopping - with improved product search
http://shopping.yahoo.com

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message