httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Joachim" <phpm...@diktaturen.com>
Subject RE: [users@httpd] Random page not found error
Date Wed, 01 Oct 2003 09:44:47 GMT
I already have this:

error_reporting  =  E_ALL
display_errors = On

in php.ini.

Oh, and I forgot to mention that I'm running Apache 2 on Windows XP
locally,  and the remote host is on Linux, with Apache 1.3. Same problem
though. I am unfortunately unable to examine the error logs of the
remote host.

-----Original Message-----
From: Brian Dessent [mailto:brian@dessent.net] 
Sent: den 1 oktober 2003 11:11
To: users@httpd.apache.org
Subject: Re: [users@httpd] Random page not found error

Joachim wrote:

> [Wed Oct 01 10:40:53 2003] [notice] Parent: child process exited with
> status 4294967295 -- Restarting.

Try turning on all PHP warnings/errors/messages in php.ini and see if
there's anything that would indicate that mod_php encountered an error
of some type.

Brian

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server
Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org




---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message